• Fitfam

  3

  FROKOSTJUICE Á LA CAMILLA

  • Publisert 13.04.2015 klokka 13:11
  • Kategori: Blogg  Jeg gikk nylig til innkjøp av en juicemaskin og jeg er allerede overbevist om at det er mitt livs beste investering! Nypresset juice til frokost (eller når som helst på dagen) er virkelig noe av det beste jeg får. Jeg har ikke rukket å eksperimentere så mye med oppskriften enda, men det kommer det til å bli mye av fremover. Å lage sin egen juice er både sunt og godt og det er en super måte på å få i seg frukt og grønnsaker. Det er enkelt å "gjemme" grønnsaker i juice, noe som også gjør den mye sunnere. 

  I dag skal jeg dele en enkel, men veldig god juiceoppskrift med dere. Denne juicen passer perfekt til frokosten og er veldig rask å lage. Jeg har gitt den navnet Frokostjuice á la Camilla, og håper på at du gir den en sjanse! 

  Dette trenger du (1-2 porsjoner): 

  • 1 gulrot
  • 1 appelsin
  • 1 pære

  Slik gjør du: 

  • Skrell appelsinen, skjær bort toppen på gulroten og del opp pæren i fire biter. 
  • Ha alle ingrediensene i juicepressen. 
  • Sett i kjøleskapet en stund eller nyt med en isbit eller to. 

  Dersom det er av interesse å vite så er juicemaskinen min fra Philips og er kjøpt på Coop Obs for 500 kr. Jeg synes den fungerer utrolig bra. Den er enkel å bruke, samtidig som den er veldig lett å gjøre ren. Maskinen har ingen problem med noen som helst harde grønnsaker, og man får masse god juice. 

  Camilla

  3 kommentarer

  lykkebobla

  13.04.2015 kl.13:21

  Det så veldig godt ut, legg gjerne ut flere tips når du har prøvd den mer. Hvor mange glass kan man lage til i en runde med maskinen ?

  FitFam

  13.04.2015 kl.13:23

  lykkebobla: I følge det som står i bruksanvisningen kan den lage opp til 1,5 liter i en runde :) Det er uansett veldig lett å tømme maskinen om den skulle bli full før man er ferdig!

  Lisa

  13.04.2015 kl.16:03

  Kan du skrive litt om den nye dietten du er begynt på og hvordan en typisk matdag ser ut :)?

  Skriv en ny kommentar

  FitFam


  Velkommen!
  FitFam er en trenings- og kostholdsblogg skrevet av Camilla og Sondre fra Haugesund. Sammen har vi en datter som heter Adelen. Vi kombinerer foreldrelivet med fitnesslivsstilen og elsker det! Her på bloggen kommer vi til å legge ut sunne og gode oppskrifter, treningstips og mye mer!

  Kontakt/sponsing: fitfamblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits