• Fitfam

  0

  FROKOST I FARTEN

  • Publisert 09.04.2015 klokka 17:04
  • Kategori: Blogg

  En av mine absolutt favorittfrokoster er speilegg! Jeg kunne ha spist speilegg hver eneste dag uten å bli lei, haha! Jeg er ikke så glad i eggeplommene så jeg knuser den sammen med eggehviten. Egg er en veldig god protein- og fettkilde og er absolutt noe man bør spise mye av. Egg kan tilberedes på uendelig mange måter, speilegg er bare en av få. Vanligvis spiser jeg to skiver med speilegg på til frokost, men på bildet skulle jeg bare ha enn lett kveldsmat så jeg droppet skivene. Ketchup er for min del et must på eggene og kom på etter bildene var tatt, hehe.

  Speilegg er superenkelt å lage og tar veldig lite tid. Kakk eggene i en varm panne og stek til eggehviten har blitt ordentlig hvit. Dersom du vil knuse plommene slik som meg gjør du det helt i begynnelsen. Jeg steker også egget på begge sider, noe som selvfølgelig også er helt individuelt. Nydelig frokost, lunch eller kveldsmat på 1-2-3. 

  Hvordan liker du best å tilberede egg?

  Camilla

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  FitFam


  Velkommen!
  FitFam er en trenings- og kostholdsblogg skrevet av Camilla og Sondre fra Haugesund. Sammen har vi en datter som heter Adelen. Vi kombinerer foreldrelivet med fitnesslivsstilen og elsker det! Her på bloggen kommer vi til å legge ut sunne og gode oppskrifter, treningstips og mye mer!

  Kontakt/sponsing: fitfamblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits