• Fitfam

  2

  PROTEINYOGHURT MED SITRONSMAK

  • Publisert 08.04.2015 klokka 16:44
  • Kategori: Blogg

  Denne deilige skåla var kveldsmaten min etter trening i går! Etter trening er det viktig å fylle på med både proteiner og karbohydrater, noe denne skålen sørger for. I bunn har jeg hjemmelaget proteinyoghurt med sitronsmak og på toppen har jeg eple, jordbær og litt hakkede mandler. Å lage sin egen proteinyoghurt er både billigere og bedre enn å kjøpe på butikken og krever veldig få ingredienser. 

  Dette trenger du: 

  • 1 beger á 300g mager kesam  
  • Saften fra 1/2 sitron
  • 2-4 ss sukrinmelis

  Slik gjør du:

  • Ha mager kesam og sitronsaft i en bolle og bland godt. 
  • Smak til med sukrinmelis. Noen liker den syrlig, mens andre vil ha den veldig søt!

  Nytes med det du skulle ønske av frukt, bær, nøtter, musli og andre godsaker!


  Mager Kesam er i likhet med cottage cheese en mager og veldig god proteinkilde. Kesam er også en fersk ost på lik linje med cottage cheese og kan brukes til svært mye. Den kan fungere som erstatning til rømme, den kan brukes i baking og mye mer. Hva pleier du å bruke kesam til?

  Camilla

  2 kommentarer

  Katrine

  08.04.2015 kl.22:27

  Hei! Dette såg godt ut, skal prøves!!:D

  Litt utenom innlegget; Kan du skrive et innlegg med tips til hvordan begynne å trene? Er 18år, har aldri vært av den typen som trener, sett bortifra at eg eg har spilt fotball i alle år(sluttet i fjor). Har lyst å komme i bedre form, og også kanskje gå ned litt i vekt, ettersom jeg det siste året har fått sinnsykt dårlige matvaner. Etter jeg begynte å jobbe på et gatekjøkken og endelig fikk spise skikkelig hamburger igjen(har Cøliaki, og hadde ikke smakt skikkelig glutenfri hamburger før), ble matvanene deretter. Spiser også endel usunn mat hjemme, og vil gjerne forandre på dette. Er sinnsykt lat av meg og sliter å komme meg ut døren ofte. Kroppsmessig ser jeg cirka ut som du gjorde da du var 2.mnd på vei med Adelen.(Mener absolutt ikke at du var feit overhodet, men vil gjerne gå ned litt i vekt selv). Såå.... tips til hvordan komme igang? Jeg vet jeg må begynne forsiktig, for ellers går jeg lei med en gang...(av tidligere erfaring) Har også en kjæreste som heller ikke trener, så gjerne "kjæreste-tips"!:D

  Dere har forresten også en kjempefin blogg, denne skal jeg fortsette å følge! Liker at oppskriftene dine ikke er så vanskelige heller, for jeg haaater å lage mat, og er virkelig ikke noe flink til det... HEHE!:)

  FitFam

  09.04.2015 kl.16:16

  Katrine: Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Selvfølgelig kan jeg skrive innlegg om dette, gi meg litt tid så kommer det om ikke alt for lenge! :)

  Skriv en ny kommentar

  FitFam


  Velkommen!
  FitFam er en trenings- og kostholdsblogg skrevet av Camilla og Sondre fra Haugesund. Sammen har vi en datter som heter Adelen. Vi kombinerer foreldrelivet med fitnesslivsstilen og elsker det! Her på bloggen kommer vi til å legge ut sunne og gode oppskrifter, treningstips og mye mer!

  Kontakt/sponsing: fitfamblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits