• Fitfam

  0

  BODYFITNESS

  • Publisert 02.04.2015 klokka 13:11
  • Kategori: Blogg

  I dag vil jeg presentere samarbeidspartneren min, www.bodyfitness.no, for dere! Jeg har samarbeidet med Bodyfitness en god stund nå og begynner å få god kjennskap til produktene deres. De fører et merke innen kosttilskudd som heter Nuclear Pharma, som etter min mening er et av de beste på markedet. Nuclear Pharma blir faktisk produsert av de som driver www.bodyfitness.no, så det er et fullt og helt norsk merke! 

  Både jeg og Sondre er flittige brukere av ulike kosttilskudd, de fleste fra Nuclear Pharma. Vi kommer til å skrive mer om de ulike kosttilskuddene vi bruker i tiden fremover. På www.bodyfitness.no finner du også et bredt utvalg av trenings- og fritidsklær fra merker som MXDX, G-Force, Better Bodies og Gasp. Mitt favorittmerke er uten tvil Better Bodies - de har så utrolig mye kult! Bodyfitness har også diverse treningsutstyr og kosttilskudd fra andre merker.   Jeg håper du titter innom siden og finner noe du liker! Akkurat nå er det halv pris (!!!) på Extreme Fatburner fra Nuclear Pharma! Perfekt om du vil kvitte deg med litt fett før sommersesongen 2015 er i gang! Du finner den HER!

  Camilla

   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  FitFam


  Velkommen!
  FitFam er en trenings- og kostholdsblogg skrevet av Camilla og Sondre fra Haugesund. Sammen har vi en datter som heter Adelen. Vi kombinerer foreldrelivet med fitnesslivsstilen og elsker det! Her på bloggen kommer vi til å legge ut sunne og gode oppskrifter, treningstips og mye mer!

  Kontakt/sponsing: fitfamblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits