• Fitfam

  0

  WATERMELON DELIGHT

  • Publisert 01.04.2015 klokka 21:12
  • Kategori: Blogg  Åå, som jeg elsker vannmelon! Denne deilige melonen er virkelig noe av det beste jeg vet, og magen min holder på å sprekke hver eneste gang jeg spiser det! Det er ikke vannmelonsesong i Norge helt enda, men jeg tror det skal være mulig å få tak i på butikker med bra utvalg. Tidligere pleide jeg alltid å skjære opp vannmelonen i trekant-stykker, men jeg har etter hvert funnet ut at jeg synes det er enda bedre når jeg skjærer den i biter. For litt variasjon er det også kjempegodt med litt presset sitronsaft over. 

  Vannmelon inneholder, som navnet sier, mye vann. Det er derfor ypperlig å spise vannmelon på varme dager når man kanskje glemmer å drikke så mye vann som man burde. Det er ca 90 % vann i den og resten er sukkerarter. Vannmelonen gir derfor et bra energiboost i tillegg til å slukke tørsten. Melonen inneholder også et stoff som heter Lykopen som er en kraftfull antioksidant som blant annet beskytter mot prostatakreft! Tommel opp for vannmelon! Hva er din favorittfrukt? 

  Camilla

   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  FitFam


  Velkommen!
  FitFam er en trenings- og kostholdsblogg skrevet av Camilla og Sondre fra Haugesund. Sammen har vi en datter som heter Adelen. Vi kombinerer foreldrelivet med fitnesslivsstilen og elsker det! Her på bloggen kommer vi til å legge ut sunne og gode oppskrifter, treningstips og mye mer!

  Kontakt/sponsing: fitfamblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits