• Fitfam

  0

  SMAKEN AV SOMMER

  • Publisert 31.03.2015 klokka 13:00
  • Kategori: Blogg

  Lengter du etter sommer og sol når du titter ut vinduet hjemme i kalde Norge? Det gjør i alle fall jeg! (Når jeg ikke er på ferie selvfølgelig) Vi har det utrolig godt i Norge, men sol og varme har vi ikke fått så mye av. Da kan det være kjekt å diske opp med litt sommerlig og frisk mat i stedet. I mine øyne er frukt og bær den ultimate sommermaten - hva er vel ikke friskere enn det? I tillegg inneholder frukt og bær mye vitaminer og mineraler som er viktig å få i seg. 

  Det finnes endeløse måter å tilberede frukt og bær på, noen enkle, noen mer avanserte. Har du f.eks. prøvd å google "fruit inspo" noen gang? Jeg pleier ofte å søke på nettet etter slike inspirasjonsbilder når jeg har lyst på sjokolade eller andre usunne ting, og som regel blir sjokoladesuget erstattet med veldig stor lyst på frukt og bær! 

  Skålen på bildet laget jeg meg til frokost en av de første dagene her i Spania. Cottage cheese i bunn, dobbel 0% yoghurt, et par skjeer lettsyltetøy, samt banan og jordbær på toppen! Skålen smakte ikke fullt så godt som den ville gjort hjemme i Norge fordi den spanske cottage cheesen er litt rar, men godt var det uten tvil! Dersom jeg skulle laget denne hjemme i Norge ville oppskriften blitt slik: 

  • 125 g mager cottage cheese
  • 1 beger á 125 g dobbel 0% fra yoplait (den smaken du foretrekker)
  • 3 ss sukkerfritt jordbærsyltetøy (gjerne hjemmelaget) 
  • 1 banan
  • 5-6 jordbær

  Du kan selvfølgelig trikse og mikse med oppskriften slik du ønsker, og bruke de fruktene og bærene du liker best. Dersom du ikke ønsker lavkalori kan du bruke vanlig cottage cheese i stedet for mager, bruke vanlig yoghurt og vanlig syltetøy. Jeg er derimot av typen som liker å kunne spise litt store porsjoner, så derfor bruker jeg ofte magre produkter. 

  Camilla 

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  FitFam


  Velkommen!
  FitFam er en trenings- og kostholdsblogg skrevet av Camilla og Sondre fra Haugesund. Sammen har vi en datter som heter Adelen. Vi kombinerer foreldrelivet med fitnesslivsstilen og elsker det! Her på bloggen kommer vi til å legge ut sunne og gode oppskrifter, treningstips og mye mer!

  Kontakt/sponsing: fitfamblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits