• Fitfam

  2

  Á LA DE ESPAÑA

  • Publisert 30.03.2015 klokka 14:36
  • Kategori: Blogg

  I dette vakre paradiset er jeg så heldig å få tilbringe påskeferien min. Jeg og Adelen er på tur i Spania sammen med moren, broren, tanten, onkelen og søskenbarnet mitt.  Jeg må innrømme at ferien ikke har fått den aller beste begynnelsen, men ting begynner endelig å falle litt på plass nå. Det hele startet på flyet til Spania da Adelen kastet opp. Hun forble dårlig det neste døgnet og sov derfor dårlig. Når Adelen i går var så å si blitt frisk så ble jeg også dårlig og tilbragte kvelden løpende til og fra toalettet. Heldigvis er jeg i bedre form i dag og er klar til å nyte ferien til det fulle. 

  Det er utrolig varmt her nede så de planlagte treningsøktene mine har til nå vært utrolig lite fristende. Jeg klarte likevel å lure inn noen styrkeøvelser i sola i går. 

  • Pushups
  • Planken
  • Ettbeins bekkenløft
  • Glutebridge
  • Spensthopp
  • Knebøy 

  På noen av øvelsene tok jeg med meg Adelen og fikk derfor rundt 10 kilo ekstravekt. I tillegg er det jo utrolig gøy å trene sammen med de små. Trening med baby eller barn gir litt ekstra motstand på øvelsene, og mye moro for både mor/far og barn! Mer om trening med baby kommer i et eget innlegg om ikke lenge! 

  Nydelige omgivelser, eller hva? I skrivende stund sitter jeg derimot inne og sipper på en colaboks. Kvalmen min har ikke gitt seg helt, så å sitte ute i den kokende varmen gjorde meg bare verre. Heldigvis er det enda mange dager igjen av ferien - mange dager til å sole seg, nyte god mat og bare kose seg! Det kommer selvfølgelig mange innlegg med matinspirasjon og oppskrifter her fra Spania så det er bare å glede seg! Jeg håper alle får en strålende påske videre uansett hvor man tilbringer den! 

  Camilla

   

  2 kommentarer

  Elise

  30.03.2015 kl.14:53

  Så fine bilder :) Ha en fin dag :)

  lykkebobla

  30.03.2015 kl.16:57

  Så deilig ut å være der i påsken :)

  Skriv en ny kommentar

  FitFam


  Velkommen!
  FitFam er en trenings- og kostholdsblogg skrevet av Camilla og Sondre fra Haugesund. Sammen har vi en datter som heter Adelen. Vi kombinerer foreldrelivet med fitnesslivsstilen og elsker det! Her på bloggen kommer vi til å legge ut sunne og gode oppskrifter, treningstips og mye mer!

  Kontakt/sponsing: fitfamblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits