• Fitfam

  1

  Fitness for hele familien

  • Publisert 23.03.2015 klokka 12:01
  • Kategori: Blogg

  Hei og velkommen du som leser! Fitfam.blogg.no er en helt nyoppstartet trening- og kostholdsblogg. Her kommer det sunne og gode oppskrifter, treningstips og mye mer! Vi kommer til å legge mye vekt på at det vi poster skal være familievennlig. Oppskriftene skal tilfredstille både store og små, og mange av treningstipsene skal være mulige å gjennomføre hjemme - altså fitness for hele familien! 

  Ansiktene bak bloggen heter Camilla og Sondre. (Du kjenner oss kanskje fra camillall.blogg.no og sondrek.blogg.no) Vi bor i Haugesund og har en datter sammen som heter Adelen. Utenom å være foreldre er vår store lidenskap trening og kosthold. Vi har derfor mye erfaring med å finne gode løsninger som gjør at vi kan leve ut livsstilen vår uten at det går ut over datteren vår. Vi elsker å være aktive og fitnessscenen er er fjernt, men veldig motiverende mål for oss begge. Vi er også to svært matglade mennesker, noe som ikke alltid går så bra sammen med fitness-livsstilen. Vi har derfor blitt dyktige på å lage både sunne og gode måltider som passer til hele familien. 

  Dersom det er noe du lurer på er det selvfølgelig bare å legge igjen en kommentar, så svarer vi så fort som mulig! Vi håper at du har lyst å følge oss videre og bli inspirert til å leve en sunnere og mer aktiv livsstil. Å leve sunt er ikke så vanskelig som du gjerne tror! 

  Camilla & Sondre

  Én kommentar

  Amalie

  23.03.2015 kl.18:47

  Wuhuu! U Go Guys! Hugleik frå meg :*

  Skriv en ny kommentar

  FitFam


  Velkommen!
  FitFam er en trenings- og kostholdsblogg skrevet av Camilla og Sondre fra Haugesund. Sammen har vi en datter som heter Adelen. Vi kombinerer foreldrelivet med fitnesslivsstilen og elsker det! Her på bloggen kommer vi til å legge ut sunne og gode oppskrifter, treningstips og mye mer!

  Kontakt/sponsing: fitfamblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits